Bachs blomstermedicin
Siden 1930’erne har disse remedier vist sig gavnlige. Gennem „mund til øre metoden” er Bach Blomsterremediers fantastiske ry spredt til hele verden og sælges i et meget stort antal.

De enkelte blomsterremedier er udvundet i kildevand og konserveret med cognac. Den f ærdige blanding (behandlingsflasken) består af vand, cognac samt de udvalgte remedier. Disse gives til brugeren i en 30 ml. pipetteflaske, hvorfra man dagligt indtager 4 dr åber minimum 4 x dagligt indtil effekt er opnået. Bach Blomsterremedier kan indtages i forbindelse med et måltid. Der er ingen bivirkninger ved remedierne, heller ikke for f.eks. pollenallergikere, idet blomsterne er fortyndet s å meget, at det ikke er den fysiske effekt man opnår, men mere selve blomstens energi, som man kender det fra fremstilling af homøopatiske remedier. Bachblomsters remedier kaldes også energimedicin. De kan bruges af mennesker i alle aldre og ligeledes til dyr og planter.

Et problemet kan eksempelvis vise sig som hovedpine, søvnproblemer, mavepine etc., men der kan ligge mange forskellige følelser bag. For at finde den rette kombination, må man have grundigt kendskab til de enkelte remedier. Det er her, Bachterapeutens ekspertise kommer ind.

Ofte er der en virkning indenfor 8-10 dage – nogle gange indenfor et par timer. Med Nødhjælpsremediet kan man ofte opleve øjeblikkelig gavn, specielt hvis man er i en krise.

Generelt er virkningen, at man kommer i balance og bliver afslappet. Når vi falder til ro, har vi sværere ved at blive syge.

Blomster.jpg
Hovedbillede.jpg

Inger Ahrenkiel • telefon: 4045 3965 • mail: inger@bachblomsten.dk
Kontakt
English remark
Cases
Aktuelt
Profil
Links og bogliste
Behandlingsformer & priser
Forsiden
Bachs blomstermedicin
Galleri
De 38 remedier alfabetisk
De 38 remedier grupperet
Nødhjælpsremedier
Hvordan tages dråberne?
Om Dr. Edward Bach