Hovedbillede.jpg
Kontakt
English remark
Cases
Aktuelt
Profil
Links og bogliste
Behandlingsformer & priser
Forsiden
Bachs blomstermedicin

Inger Ahrenkiel • telefon: 4045 3965 • mail: inger@bachblomsten.dk
Cases
Gennem adskillige år har jeg givet mange børn og voksne „trylledråber” (Nødhjælpsremediet) for alverdens ubehag. Brændenælde- og hvepsestik er forsvundet på et øjeblik. Kraftige forstuvninger og forbrændinger er blevet tryllet væk på få dage. Forvirrede børn er blevet roligere. Og jeg har stået tilbage med et „kan det virkelig passe?”. Jeg er blevet bekræftet den ene gang efter den anden. Nedenstående er beskrevet nogle få af de cases, jeg har behandlet.

Kvinde (A.M.), 25 år. Lider af eksamensangst, går i panik og får koldsved. Som behandling får hun Soløje for panik og Lærk for selvtillid i en periode op til eksamen. Dagen før og på selve dagen desuden nødhjælpsdråber.

Mand (L.I.), 44 år. Er overanstrengt. Har svært ved at sige fra på arbejdspladsen og hjemmefronten. Mange ting bliver gjort i sidste øjeblik som hovsa-løsninger. Får Tusindgylden for at lære at sige fra. Og Klematis for at være mere i nuet.

Kvinde (M.M.), 22 år. Er flyttet langt hjemmefra, savner venner og familie. Hun har svært ved at falde til ro og acceptere de nye omgivelser. M.M. får Valnød for at vænne sig til det nye og Kaprifolie for hjemve.

Kvinde (C.U.), 34 år. Er bange for højder, fart, at stå på ski. Får Soløje (for
Lette_skyer_gul.jpg
rædsel/panik). Tør nu køre over Storebæltsbroen.

Dreng (O.B.), 5 år. Hundser rundt med kammerater og vil altid have sin vilje. Får Jernurt for at slappe af.

Kvinde (I.H.), 56 år. Lider lejlighedsvis af tungsind. Tager 2 dråber Agersennep i et glas vand, der drikkes i løbet af nogle timer og „de sorte skyer” letter.

Pige (D.A.), 2 år. Har en ustabil hverdag med fars ugentlige bortrejser. Reagerer med lange gentagne fork ølelser. Får Valnød for at vænne sig til ustandselige forandringer og Sødæble for at rense ud.

Kvinde (B.S.), 35 år. Meget ophængt arbejdsmæssigt, viser tydelige tegn på stress. Hun føler sig totalt udkørt, sover dårligt.
B.S. får en blanding med følgende remedier: Elm (for overvældet af ansvar), Nødhjælpsdråber (for akut stress), Oliven (for udmattelse).
B.S. ringer tilbage, at hun føler sig lettere og kan bedre overskue hverdagen.

Mand (A.H.), 57 år. Begyndende tandbyld. Drypper Nødhjælpsdråber flere gange dagligt direkte på stedet. Aftager hurtigt.

Kvinde (K.L.), 55 år. Sover dårligt og vågner med uro og mange tanker. Er i overgangsalderen. Får Hestekastanie (for tankekværnen) og Valnød (for at vænne sig til nyt). Når hun har megen uro, tager hun desuden lejlighedsvis Nødhjælpsdråber.